De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

De Vresselse Hut

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een gezellig feest of een bedrijfsborrel? Kom naar De Vresselse Hut!

Take Away

Heeft u zin in een vers belegd broodje, frisse lade of een van de andere gerechtjes? Het is nog mogelijk, maar wel net iets even anders… Het Coronavirus houdt ons land en de wereld in zijn greep, en daarom moeten wij ook de nodige maatregelen nemen. Zo kunt u bij ons nog wél diverse verse broodjes, frisse salades en gerechten afhalen, maar is het niet meer mogelijk om te lunchen op ons terras. Voor onze Take Away zijn wij geopend zaterdag vanaf 11:00 en zondag vanaf 10:00 uur. 

Heeft u nog een reservering via Social Deal openstaan? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over.

Voor nu, blijf gezond!

Onbeperkte mogelijkheden

Al meer dan 40 jaar is De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode en omgeving een populaire locatie voor verschillende feesten en partijen. Het is dé feestlocatie in Sint-Oedenrode en omgeving. De mogelijkheden zijn onbeperkt en we horen graag uw wensen om met u mee te denken. Voor bruiloften, recepties, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten bent u van harte welkom! Ook is De Vresselse Hut zeer geschikt als vergaderlocatie vlakbij Eindhoven.

Bekijk de virtuele tour

De Vresselse Hut

Een feestje te vieren?

Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle feestlocatie of een plek voor een gezellig kinderfeestje, bij De Vresselse Hut is er van alles mogelijk. Wij regelen het feest graag voor u, zo hoeft u alleen nog maar te genieten van de speciale dag. Gaat u binnenkort trouwen? Dan kan een prachtige locatie natuurlijk niet ontbreken. Wij bezorgen u een dag om nooit te vergeten met een diner, receptie en een spetterend feest! Bekijk gerust eens al onze feestzalen in Eindhoven.

De Vresselse Hut

Lunchen

Heerlijk lunchen in Sint-Oedenrode? Op ons gezellige terras, verscholen achter de bomen op de Vresselseweg, geniet u van heerlijke lunchgerechten. 

> lunchen

Catering Brabant

Een feest op eigen locatie? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Voor feesten thuis of bij uw bedrijf bieden wij hapjes, drankjes, buffetten en personeel. Ook kunt u tijdens de zomermaanden bij De Vresselse Hut terecht voor complete barbecues, bekijk hier de mogelijkheden. Lees meer over catering bij Eindhoven en catering in de omgeving van Helmond!

Kegelen Brabant

Zoekt u nog een leuk uitje met de familie of vrienden? Kom kegelen bij De Vresselse Hut! Een gezellig uitje voor jong en oud. Bij ons vindt u 6 kegelbanen met op elke baan ruimte voor wel 8 personen. Genoeg kegelplezier voor iedereen!

De Vresselse Hut ligt in Sint-Oedenrode, een goede locatie voor al uw feesten in Brabant. Als compleet zalencentrum in Brabant kunt u voor iedere gelegenheid bij ons terecht! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Personeelsfeest bij De Vresselse Hut

Zoals u heeft vernomen is De Vresselse Hut een toplocatie voor meerdere doeleinden. Zo ook voor het organiseren van een personeelsfeest. Wij verzorgen in overleg graag uw hele middag of avond. Van hapjes tot aan een uitgebreid diner. De Vresselse Hut doet er alles aan om uw personeelsfeest tot een groot succes te laten worden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Aarzel dan niet contact op te nemen.