De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Zalencentrum Brabant, voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar een zalencentrum Brabant?  Feestzalen voor verjaardagen, reünies, bruiloften… Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij zalencentrum  Brabant De Vresselse Hut bent u aan het juiste adres. Voor personen tot 300 personen hebben wij een geschikte feestzaal. Informeren naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan bespreken uw wensen. 

Waar kan ik een zalencentrum in Brabant vinden voor diverse evenementen?

Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode kunt u een zalencentrum vinden met feestzalen geschikt voor verjaardagen, bruiloften en meer. Met ruimte voor maximaal 300 personen bieden wij de perfecte locatie voor diverse gelegenheden.

Contact opnemen

Zalencentrum Brabant De Vresselse Hut

De Vresselse hut in Sint-Oedenrode is een zalencentrum Brabant en is al jarenlang een begrip in de regio. wij hebben in totaal 3 zalen met een totaal oppervlakte van bijna 500m², dit biedt ruimte aan maar liefst 550 personen in totaal. De verschillende zalen zijn geschikt als feestzaal in omgeving Eindhoven voor diverse gelegenheid, maar ook als vergaderzaal. Bij ons kunt u alle kanten op. Hier onder volgt een overzicht van al onze zalen.

zalencentrum brabant

Voorhuys

Het Voorhuys biedt ruimte aan ruim 110 personen, ook is het mogelijk om hier te dineren met een groep tot 60 personen.

zalencentrum brabant

Achterhuys

Het Achterhuys is onze grootste zaal. Met een oppervlakte van 245m²  is het de perfecte zaal voor grote bruiloften, recepties of feesten tot wel 300 personen. Dineren is hier mogelijk met een groep van maximaal 150 personen.

zalencentrum brabant

Tuinkamer

De tuinkamer is een wat intiemere zaal bijzonder geschikt voor ceremonies en recepties tot 80 personen. Ook is het mogelijk om hier te dineren met een groep van maximaal 30 personen

Wilt u meer informatie over onze zalen of wilt u een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Buffetten bij De Vresselse Hut

In ons zalencentrum Brabant bent u van harte welkom om gezellig te komen lunchen, een potje te kegelen of voor een kinderfeestje. Maar wist u dat we bij De Vresselse Hut ook hele lekkere buffetten hebben? Een diner in buffetvorm is de ideale manier om met veel gasten op een ontspannen en gemoedelijke manier te genieten van alle heerlijkheden die onze keuken voor u en uw gasten bereidt.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Veel mensen kiezen ervoor om een bruiloft, feest of receptie te beginnen of af te sluiten met een buffet. De feestzalen in Sint-Oedenrode zijn voor iedere gelegenheid geschikt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze prijzen en neem contact met ons op.

Wist u dat we ook bij u thuis u van catering kunnen voorzien? Meer over Eindhoven catering en catering bij Helmond!

Trouwen bij De Vresselse Hut

Trouwplannen? Gefeliciteerd!
Het kiezen van een geschikte trouwlocatie kan erg lastig zijn, en dan zijn er natuurlijk nog tal van zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u gaat trouwen. Bij De Vresselse Hut hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie, u geniet van de mooiste dag van uw leven en wij regelen de rest. het zal uw gasten aan niets ontbreken. Ons zalencentrum Brabant is uitermate geschikt voor bruiloften en recepties en menig bruidspaar ging u dan ook voor.

Buiten trouwen in Brabant

In de buitenlucht trouwen is onze aanrader wanneer u een originele bruiloft wilt. Bij De Vresselse Hut is buiten trouwen namelijk écht iets anders. Wij hebben speciaal voor trouwerijen een ‘tuin‘ aangelegd waar uw gedroomde trouwdag de gehele dag kan plaatsvinden. Van diner, receptie tot een geweldig feest. Bij De Vressulse Hut vult u uw trouwdag helemaal naar wens in!

Meer informatie over trouwen bij De Vresselse Hut?

Bekijk onze toplocatie

Zaaltje huren voor een feestje in Brabant

Bij De Vresselse Hut kunt u een zaaltje huren voor uw feestje in Brabant. We bieden speciale feestzalen aan voor verjaardagen, bruiloften en personeelsfeesten. Tijdens uw feest is er de mogelijkheid om een buffet te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om uw speciale gelegenheid te plannen! De Vresselse Hut: Hét zalencemtrun van Brabant!

De Vresselse Hut: een toplocatie in Sint-Oedenrode

Al meer dan 45 jaar is Zalencentrum Brabant De Vresselse Hut een waar begrip in Sint-Oedenrode en ver daarbuiten. Gelegen in het prachtige Brabantse landschap, heeft deze locatie zijn naam gevestigd als dé plek voor onvergetelijke feesten, verjaardagen, bruiloften en reünies. Met zijn unieke charme en diverse zalen biedt De Vresselse Hut voor elk evenement de perfecte ambiance.

Wij helpen u graag bij het plannen en organiseren van jouw speciale gelegenheid.