De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Catering Eindhoven

Heeft u binnenkort meerdere mensen bij u over de vloer? Bij een feestje of bijzondere dag thuis of op kantoor is een goede catering erg belangrijk. Bij De Vresselse Hut vindt u een goede catering Eindhoven om uw feest geheel te verzorgen.

Wat voor cateringdiensten biedt De Vresselse Hut aan in Eindhoven?

De Vresselse Hut biedt een breed scala aan cateringdiensten in Eindhoven, waaronder barbecue catering, hapjes catering en buffetten. Van klassieke barbecue tot uitgebreide hapjes en complete buffetten, wij verzorgen alles voor uw feest of bijzondere gelegenheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Catering op locatie:

  • Barbecues
  • Hapjes
  • Gebakjes
  • Buffetten

Bekijk alle mogelijkheden

De Vresselse Hut: de beste catering Eindhoven

Bij De Vresselse Hut vindt u een ruime keuze aan hapjes en buffetten. Wij verzorgen alles voor uw feest van drank, personeel, hapjes tot complete barbecues en buffetten. De lekkerste maaltijden krijgen uw gasten bij ons voorgeschoteld. Wij zijn zowel catering aan huis als bedrijfscatering. Het buffet wordt door ons van begin tot eind tot in de puntjes perfect verzorgd. De Vresselse Hut staat voor ieder feest, jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest of andere bijzondere gelegenheid voor u klaar in Eindhoven en omgeving. Wij verzorgen uiteraard ook catering in en nabij Helmond.

Barbecue catering

Voor liefhebbers van barbecue bieden wij verschillende opties aan, van een klassieke barbecue met vlees, vis en vegetarische opties tot een luxe barbecue met diverse soorten vlees en bijpassende bijgerechten. Onze barbecue catering kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften

Hapjes catering

Hapjes landelijk: o.a. gevuld eitje, asperges in ham, partybroodje (met brie, zalm, roomkaas, filet americain, paling).

Hapjes uitgebreid: o.a. stokbroodje (brie, zalm), parmahoom roomkaas, garnalenspiesje, gerookte kipcocktail, kipwrapje.

Buffetten catering

Buffetten thuisbezorgd krijgen? Ook hier hebben wij verschillende mogelijkheden voor. Neem hiervoor contact met ons op zodat we uw wensen kunenn bespreken. Tel: 0499 472 870, E-mail: info@devresselsehut.nl.

Catering voor feest

Er is iemand jarig, hoera, hoera! Viert u of uw geliefde binnenkort een feestje, en bent u daarvoor nog op zoek naar goede catering. Bij De Vresselse Hut is catering voor feest uiteraard mogelijk. Wij horen graag uw cateringwensen, zodat we een pakket op maat voor u kunnen samen stellen. Catering aan huis voor uw feestje? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Uw catering Eindhoven naar wens

Tijdens uw feest aan huis of op kantoor zorgen we graag voor de catering, drank of verdere wensen. Wij denken graag met u mee over het vervullen van uw wensen om een onvergetelijk feest te verzorgen. Onze ambachtelijke catering Eindhoven biedt vele mogelijkheden. Hier informeren we u graag over!

Catering Eindhoven

Mogen wij uw catering verzorgen?

Een geslaagd feestje is vaak afhankelijk van goed eten en genoeg te drinken. De Vresselse Hut verzorgt graag uw feest op locatie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk onze culinaire map voor een kijkje in onze ambachtelijke mogelijkheden.

Lunchen bij De Vresselse Hut

Een heerlijk hapje eten in Brabant? De Vresselse Hut is voor meerdere doeleinden een toplocatie om te genieten. Neem plaats op ons gezellige terras in Brabant, geniet van een lekker biertje of heerlijke lunch. Bij De Vresselse Hut is het allemaal mogelijk!

Lunchen bij de Vresselse Hut

De Vresselse Hut

In Sint-Oederode, nabij Eindhoven vindt u uw catering Eindhoven bij De Vresselse Hut. Naast het verzorgen van hapjes, drank of buffetten op locatie doen wij nog veel meer. Wij verzorgen gezellige kinderfeestjes, mooie bruiloften, leuke feestjes, geslaagde personeelsfeesten en persoonlijke condoleances. Bij De Vresselse Hut kunt u ook vergaderen of in uw vrije tijd gezellig kegelen.

Catering Eindhoven bij De Vresselse Hut?

Contact