De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Gezellig lunchen in Sint-Oedenrode

Lunchen Sint-Oedenrode

Op zoek naar een heerlijke plek om te lunchen in Sint-Oedenrode? Kom dan naar De Vresselse Hut aan de Vresselseweg, dé sfeervolle locatie waar u gezellig kunt genieten met vrienden, familie of collega’s.Van een verse carpacciosalade tot een clubsandwich met brie. Ontdek de menukaart en geniet van de lekkerste lunchgerechten, salades en clubsandwiches.

Waar kan ik genieten van een heerlijke lunch in Sint-Oedenrode?

Bij De Vresselse Hut aan de Vresselseweg kunt u genieten van een heerlijke lunch met vrienden, familie of collega’s. We bieden een uitgebreide lunchkaart met diverse smakelijke opties, van verse carpacciosalades tot verrukkelijke clubsandwiches

Bekijk de lunchkaart

Een prachtige lunchlocatie in Brabant

In Sint-Oedenrode en omstreken is De Vresselse Hut al jarenlang een begrip voor een heerlijke lunch met vrienden, familie of collega’s. Het terras, dat verscholen ligt achter de hoge bomen op de Vresselseweg, kunt u genieten van de lekkerste lunchgerechten. Maar ook voor koffie met gebak, een lekker biertje (27 verschillende bieren!), wijntje of frietje zit u hier goed. Komt u ook gezellig lunchen in ons restaurant in Sint-Oedenrode?

Uitgebreide lunchkaart

Onze menukaart biedt enorm veel smakelijke lunchopties, van een verse carpacciosalade tot een verrukkelijke clubsandwich met brie. Of u nu zin heeft in een lichte salade of een stevige sandwich, wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk onze lunchkaart om alvast een idee te krijgen van onze heerlijke gerechten.

Bekijk de lunchkaart

Een geliefde plek voor een lunch

Na een prachtige wandeling door Natuurpoort De Vresselse Hut is er geen betere plek om neer te strijken dan op ons gezellige terras. Verscholen achter hoge bomen aan de Vresselseweg geniet u van heerlijke lunchgerechten. Het biedt de perfecte gelegenheid om na een actieve ochtend of middag in de natuur te genieten van een welverdiende pauze. Komt u ook lunchen in Sint-Oedenrode?

Lunchen in Sint-Oedenrode?

Heeft u een lekker lunchgerecht gezien op de kaart en wilt u reserveren voor een lunch of een hapje en een drankje doen?

Reservering maken

Openingstijden De Vresselse Hut

1 oktober t/m 31 maart
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m zaterdag 13:00 tot 00:00
Zondag 10:00 tot 20:00

1 april t/m 31 september
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m zaterdag 11:00 tot 00:00
Zondag 10:00 tot 20:00