De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Vergaderlocatie Eindhoven

De Vresselse Hut is een vergaderlocatie vlakbij Eindhoven. Gelegen in het rustige en eenvoudig bereikbare Sint-Oedenrode is De Vresselse Hut dé ideale vergaderlocatie Eindhoven en omstreken.

Rustige vergaderlocatie Eindhoven

Tijdens een vergadering is het erg belangrijk dat alle deelnemers zich goed kunnen concentreren en dat er geen afleidingen zijn. Mede daarom vinden veel mensen De Vresselse Hut een uitstekende vergaderlocatie. Daarnaast krijgen wij veel complimenten over de service die wij verlenen tijdens uw vergadering. Op onze vergaderlocatie Eindhoven Helpen wij u graag bij het organiseren van uw vergadering. Tevens kunnen wij, indien u dat wenst, een uitgebreid lunch of diner arrangement verzorgen als aanvulling op uw vergadering.

Vraag naar de mogelijkheden

Vergaderlocatie eindhoven

Ideale vergaderlocatie in omgeving Eindhoven

Bent u op zoek naar een bijzondere en mooie vergaderlocatie in de omgeving van Eindhoven? Op onze unieke vergaderlocatie in Sint-Oedenrode kunt u bijzonder samen zitten en in alle rust de genoteerde actiepunten bespreken.

De vergadering combineren met een heerlijke lunch? De Vresselse hut verzorgt u tijdens de vergadering graag van een goede lunch.

Daarnaast kunt u bij De Vresselse Hut diverse vergaderbenodigdheden huren zoals een beamer met scherm en een flipover met stiften.

Wilt u meer informatie aanvragen met betrekking tot de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vergaderlocatie Eindhoven met teambuildingactiviteit

Is teambuilding een belangrijk onderdeel voor u? En wilt u de vergadering combineren met een leuke teambuildingactiviteit? Voor organisaties en bedrijven die dit als wens hebben, verzorgen wij graag een leuke teambuildingactiviteit als kegelen. Met kegelen zet u uw vergaderteam op scherp en werkt u aan teambuilding. Meer weten over onze kegelbaan in Brabant? Klik op onderstaande knop.

Kegelbaan Brabant

Over De Vresselse Hut

De Vresselse Hut is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio van Sint-Oedenrode. Onze locatie bevindt zich te midden van de prachtige natuur en is omgeven door verschillende natuurgebieden. Ideaal als u in de pauze van uw vergadering even de benen wilt strekken of een frisse neus wilt halen.
U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten. Van kinderfeestje tot bruiloft en van catering tot vergadering, (bijna) alles is mogelijk.

Wij verzorgen onder ander de volgende activiteiten:

Wilt u aanvullende informatie of alle mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over De Vresselse Hut.

Contact

Vergadertips

Zoals eerder benoemd is het bij een vergadering belangrijk dat u op een prettige en rustige locatie bent en dat u zorgt voor voldoende eten en drinken om “de motor draaiende te houden.”
Dit regelen wij natuurlijk graag voor u maar er zijn ook een aantal dingen waar u zelf rekening mee dient te houden. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet:

  1. Start altijd op de afgesproken tijd.
  2. Zorg dat u niet té veel uitloopt.
  3. Nodig alleen mensen uit die absoluut bij de vergadering moeten zijn, hoe meer mensen er aanwezig zijn hoe onoverzichtelijker een vergadering wordt.
  4. Zorg dat uw vergadering een voorzitter heeft.
  5. Zorg dat de vergaderstukken op tijd zijn verzonden.
  6. Vergader vanuit een agenda en stuur deze voor de vergadering naar alle deelnemers op.
  7. Deel hand-outs aan het einde uit en niet aan het begin, dit zorgt voor afleiding.
  8. Als de vergadering langer dan een uur duurt, plan dan een korte pauze in.

Bron: Secretaressenet