De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kegelbaan Brabant, plezier voor jong en oud

Bent u op zoek naar een kegelbaan Brabant? Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode beschikken wij maar liefst over 6 eigen kegelbanen. Ontdek nu alle mogelijkheden voor het huren van een kegelbaan Brabant.

kegelen

Kegelbaan Brabant bij De Vresselse Hut

De Vresselse Hut is al jaren een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken. Bij ons is echt (bijna) alles mogelijk op het gebied van ontspanningsactiviteiten maar ook kunt u bij ons terecht voor een lekkere lunch, uitgebreid diner, bruiloft, kinderfeestjes en feesten voor grote groepen. Daarnaast hebben wij een mooie indoor kegelbaan. Onze Kegelbaan bestaat uit 6 zogeheten lanen waar per laan  8 mensen kunnen spelen, een leuke indoor activiteit met een grote groep vrienden, familie of collega’s is dus geen enkel probleem op onze kegelbaan Brabant.

Bespreek alle mogelijkheden

Wat is kegelen?

Kegelen bestaat al  sinds de 17 eeuw maar werd in 1840 pas echt populair in Nederland. Op 30 maart 1890 werd de algemene Nederlandse Kegelbond opgericht. (bron: Wikipedia)

kegelbaan brabant

In eerste instantie lijkt kegelen erg op bowlen, maar toch zijn er een aantal grote verschillen. Bij zowel bowlen als kegelen is het de bedoeling om zoveel mogelijk kegels om te gooien maar verder lijken de twee sporten niet erg veel op elkaar. Allereerst gebruikt men bij kegelen maar 9 kegels in tegenstelling tot de 10 bij bowlen. Daarnaast is de baan bij bowlen 1 meter breed en bij kegelen slechts 30 cm, ook de manier van werpen is heel anders dan bij bowlen. Benieuwd geworden naar kegelen? Reserveer dan nu onze kegelbaan Brabant.

Kegelen als kinderfeestje

Onze kegelbaan is ook een populaire activiteit voor kinderfeestjes. Bij De Vresselse Hut bieden we vele mogelijkheden voor het houden van een kinderfeestje in Brabant.
We bieden zowel buitenactiviteiten als binnenactiviteiten zoals kegelen aan. ook kunnen de kids na het kegelen in ons restaurant lekker een frietje en een ijsje eten, zo is het kinderfeestje helemaal compleet.

Prijzen kegelbaan Brabant

Wilt u komen kegelen op onze kegelbaan in Brabant? reserveer dan nu online een baan. Bent u misschien geïnteresseerd om een hele dag bij De Vresselse Hut door te brengen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij hebben diverse arrangementen in combinatie met kegelen om uw feest compleet te maken.

Vele mogelijkheden

Hebben uw kinderen iets te vieren? En wilt u ze verwennen met een goed georganiseerd kinderfeestje? Bij De Vresselse Hut verzorgen wij de meest uitgebreide kinderfeestjes. Van uiteraard gezellig kegelen tot aan een het bestormen van de survivalbaan. Daarnaast is het mogelijk om het kinderfeestje te combineren met een lekker hapje. Wij hebben speciaal voor kinderfeestjes diverse arrangementen. Bij De Vresselse Hut zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig kinderfeestje. Meer informatie? Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. 

De leukste activiteit voor jong en oud

Een middagje of avond plezier maken met uw familie en/of vrienden? Onze kegelbaan in Brabant nodigt u van harte uit om te komen genieten en een hoop plezier te beleven. Voor jong en oud is dit een uitermate geschikte activiteit. Wie daagt u uit voor een potje kegelen? Reserveer een van de vele kegelbanen en ga een gezellig avondje tegemoet. Wij heten u van harte welkom. Per baan geldt een maximum van 10 personen.

Informeer naar de opties