De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje in Brabant

Op zoek naar een locatie voor uw kinderfeestje Brabant? Bij de Vresselse Hut vindt u alles om van elk kinderfeestje een daverend succes te maken. De activiteiten zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt.

kinderfeestje brabant

Kinderfeestje organiseren in Brabant

Gaat u een kinderfeestje Brabant organiseren? Wij weten dat daar heel wat bij komt kijken en nemen u dan ook graag het werk uit handen. De Vresselse Hut is al jaren een geliefde locatie in Brabant voor het geven van de leukste kinderfeestjes vlak bij Eindhoven en Helmond. Onze jonge gasten laten ons maar wat vaak weten hoe cool het kinderfeestje was. Wij zorgen dan ook dat van begin tot eind elk feestje een echt groot feest is, voor de jarige zelf, maar ook voor de vriendjes en vriendinnetjes en ouders genieten volop van het enthousiasme van de kids. Natuurlijk zorgen we niet alleen voor de activiteit, maar vergeten we ook het onmisbare frietje en limonade niet. Kortom, kom naar De Vresselse Hut en zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje Brabant.

Een kinderfeestje voor jongens en meisjes

Bent u voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter nog op naar hét adres voor een kinderfeestje Brabant, in Sint-Oedenrode, waar zowel jongens als meisjes van elke leeftijd zich naar hartenlust kunnen vermaken? De Vresselse hut biedt meerdere kinderfeestjes die zowel geschikt zijn voor jongens als meisjes. Kom bij goed weer lekker buitenspelen in onze grote buitenspeeltuin en ga bij wat minder weer een potje kegelen op onze kegelbaan in Brabant. Daarnaast is er voor de kinderen ook de mogelijkheid om een survivalparcours af te leggen. Leuk voor kinderen van alle leeftijden!

Sluit het kinderfeestje af met een heerlijk frietje en limonade, verzorgd door De Vresselse Hut.

Kinderfeestjes bij mooi of slecht weer

Er zijn veel verschillende activiteiten te doen bij De Vresselse Hut. Dit zorgt ervoor dat kinderfeestjes zowel bij goed als slecht weer bij ons georganiseerd kunnen worden. Bij mooi weer is onze grote buitenspeeltuin een groot succes, maar ook het nieuwe survivalparcours bij De Vresselse Hut is een aanrader. Lekker skelteren, uitleven op springkussens en zelfs een echte klimwand zijn altijd populair. Is het weer minder? Dan hebben we binnen onze kegelbaan die zorgt voor het nodige plezier. Uiteraard zorgen wij voor begeleiding tijdens het feestje die het plezier nog verder vergroot.

Organiseer het kinderfeestje in Brabant

Diverse arrangementen voor een onvergetelijk kinderfeestje

Om het kinderfeestje van uw kind(eren) zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij speciaal voor alle kinderfeestjes diverse arrangementen. Combineer het kinderfeestje met een lekker frietje, snack en glas ranja. De Vresselse Hut verzorgt kinderfeestjes tot in de puntjes! Meer informatie aanvragen met betrekking tot de talloze mogelijkheden van een kinderfeestje bij De Vresselse Hut? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie.

Kinderfeestje Brabant

De Vresselse Hut ligt in Sint Oedenrode, centraal in Brabant en daarom een geliefde locatie voor kinderfeestjes in de regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. De vele activiteiten en afwisseling maken De Vresselse Hut een unieke locatie voor het organiseren van onvergetelijke kinderfeestjes. Heeft u speciale wensen of ideeën, dan denken we graag met u mee. Een kinderfeestje op maat is bij ons altijd mogelijk. Wanneer komt u?

Kinderfeestje vlak bij Helmond

Wilt u een kinderfeestje in Helmond of in de omgeving organiseren? De Vresselse Hut is vlakbij Helmond gelegen, in Sint-Oedenrode. Voor een stoer en leuk kinderfeestje (van klauteren op de speeltoestellen tot aan kegelen op onze kegelbaan) ben je bij De Vresselse Hut aan het juiste adres. Genieten van een avontuurlijk kinderfeestje waarbij het eten en drinken wordt verzorgd? Kom dan voor uw kinderfeestje in Brabant naar De Vresselse Hut!

Kinderfeestje locatie

Meer lezen en foto’s bekijken

Organiseer een kinderfeestje Brabant bij De Vresselse Hut!

Door onze jarenlange ervaring met kinderfeestjes weten we de leukste activiteiten aan te bieden: van een leuke survivalmiddag tot aan gezellig met elkaar spelen in de buitenspeeltuin. Uiteraard houden we tijdens al deze activiteiten rekening met de veiligheid van alle deelnemende kinderen. Voor meer informatie over ons aanbod, de tijdsduur van het kinderfeestje en de prijs kunt u contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Waar in Brabant kan ik een kinderfeestje voor mijn kind organiseren?

Een leuk kinderfeestje Brabant voor jongens en meisjes organiseren kan bij De Vresselse hut in Sint-Oedenrode. Op onze geliefde locatie in Brabant voor groepsuitjes en kinderfeestjes zijn diverse leuke activiteiten te doen, die garant staan voor urenlang plezier. Kegelen op onze kegelbaan, survivallen of klimmen en klauteren op onze leuke speeltoestellen. Het leukste kinderfeestje organiseert u bij De Vresselse Hut in Brabant!

Hoeveel kost een kinderfeestje Brabant?

Bij de Vresselse Hut organiseert u het kinderfeestje van uw kind(eren) al tegen een zeer scherp tarief. Hoeveel het kinderfeestje Brabant u uiteindelijk gaat kosten ligt ook aan de groepsgrootte en of u er een arrangement bij wilt boeken. Ons kinderfeestarrangement, bestaande uit friet, snack, evt. ijsje, glas ranja en baanhuur, is al vanaf € 9,50 per kind bij te boeken.

Wat is de minimale leeftijd voor deelname aan een kinderfeestje/activiteit bij De Vresselse Hut?

Bij De Vresselse Hut is de minimale leeftijd voor kinderfeestjes 6 jaar.