De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje in Brabant

Op zoek naar een locatie voor uw kinderfeestje in Brabant? Bij de Vresselse Hut vindt u alles om van elk kinderfeestje een daverend succes te maken. De activiteiten zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt.

kinderfeestje brabant

Kinderfeestje organiseren

Gaat u een kinderfeestje organiseren? Wij weten dat daar heel wat bij komt kijken en nemen u dan ook graag het werk uit handen. De Vresselse Hut is al jaren een geliefde locatie in Brabant voor het geven van de leukste kinderfeestjes vlak bij Eindhoven en Helmond. Onze jonge gasten laten ons maar wat vaak weten hoe cool het kinderfeestje was. Wij zorgen dan ook dat van begin tot eind elk feestje een echt groot feest is, voor de jarige zelf, maar ook voor de vriendjes en vriendinnetjes en ouders genieten volop van het enthousiasme van de kids. Natuurlijk zorgen we niet alleen voor de activiteit, maar vergeten we ook het onmisbare frietje en limonade niet. Kortom, kom naar De Vresselse Hut en zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje.

Kinderfeestjes bij mooi of slecht weer

Er zijn veel verschillende activiteiten te doen bij De Vresselse Hut. Dit zorgt ervoor dat kinderfeestjes zowel bij goed als slecht weer bij ons georganiseerd kunnen worden. Bij mooi weer is onze grote buitenspeeltuin een groot succes, maar ook het nieuwe survivalparcours bij De Vresselse Hut is een aanrader. Lekker skelteren, uitleven op springkussens en zelfs een echte klimwand zijn altijd populair. Is het weer minder? Dan hebben we binnen onze kegelbaan die zorgt voor het nodige plezier. Uiteraard zorgen wij voor begeleiding tijdens het feestje die het plezier nog verder vergroot.

Organiseer het kinderfeestje in Brabant

Diverse arrangementen voor een onvergetelijk kinderfeestje

Om het kinderfeestje van uw kind(eren) zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij speciaal voor alle kinderfeestjes diverse arrangementen. Combineer het kinderfeestje met een lekker frietje, snack en glas ranja. De Vresselse Hut verzorgt kinderfeestjes tot in de puntjes! Meer informatie aanvragen met betrekking tot de talloze mogelijkheden van een kinderfeestje bij De Vresselse Hut? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie.

Kinderfeestje Brabant

De Vresselse Hut ligt in Sint Oedenrode, centraal in Brabant en daarom een geliefde locatie voor kinderfeestjes in de regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. De vele activiteiten en afwisseling maken De Vresselse Hut een unieke locatie voor het organiseren van onvergetelijke kinderfeestjes. Heeft u speciale wensen of ideeën, dan denken we graag met u mee. Een kinderfeestje op maat is bij ons altijd mogelijk. Wanneer komt u?

Meer lezen en foto’s bekijken