De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje Helmond: een fantastische ervaring

Een kinderfeestje Helmond organiseren kan nogal een uitdaging zijn. Gelukkig is De Vresselse Hut vlakbij. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven tijdens een goed georganiseerd kinderfeestje, zowel bij goed als slecht weer.

  • Spelen in de speeltuin
  • Survivallen
  • Kegelen
  • Trampoline springen

Ontdek onze kinderfeestjes

Kinderfeestje Helmond organiseren

Bent u van plan binnenkort een kinderfeestje Helmond te organiseren? Dan hoeven we u natuurlijk niet te vertellen wat daar allemaal bij komt kijken. Op de eerste plaats heeft u een leuke locatie nodig want zeg nou eerlijk, u zit niet bepaald te wachten op al die rommel in huis. Daarnaast moet er gezorgd worden voor een leuke activiteit en als afsluiter moet er uiteraard ook nog lekker gegeten worden. U hoort het al, bij De Vresselse Hut weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een leuk kinderfeestje en dat is niet zomaar. Wij zijn namelijk dé locatie in de regio voor een kinderfeestje Helmond. De Vresselse Hut neemt u alle zorgen uit handen en organiseert graag een superfeest voor de kids.

Kinderfeestje Helmond

Van alles te doen bij De Vresselse Hut

Zoals gezegd zijn wij dé locatie in de regio voor een kinderfeestje in Brabant! We hebben dan ook al menig kinderfeestje mogen organiseren en we vinden het elke keer weer fantastisch als wij na afloop van een kinderfeestje weer de complimenten mogen ontvangen van onze jonge gasten. Bij De Vresselse Hut organiseren we kinderfeestjes voor jonge en de oudere kinderen en we hebben tal van mogelijkheden om uit te kiezen zowel bij mooi als bij slecht weer.

Survivallen

Bij mooi weer kunnen de kinderen zich vermaken in de grote buitenspeeltuin of op het spannende survival parcours. Ook kunnen de kids lekker skelteren, los gaan op het springkussen en voor de echte durfallen is er een heuse klimwand om te trotseren. Alles onder begeleiding uiteraard. Op het terrein van De Vresselse Hut staat een supergave survivalbaan. Hier kunnen de kinderen al hun energie kwijt met klimmen, klauteren, rennen en springen. De survivalbaan is geschikt voor kinderen van bijna alle leeftijden en er is constant iemand in de buurt om alles in goede banen te leiden. Als de kinderen moe en voldaan de survivalbaan verlaten kunnen ze lekker naar binnen komen voor een frietje en wat drinken als afsluiter.

Klimmen, klauteren en springen…

Voor sommige kinderen is onze stoere survivalbaan net iets té stoer. Maar ook deze kinderen hoeven zich niet te vervelen op hun kinderfeestje. Op ons terrein hebben we namelijk ook een te gekke skelterbaan, klimwand en springkussens. Daarnaast hebben we binnen een oer-Hollandse kegelbaan dus als het regent valt het kinderfeestje niet in het water.

Kegelen op de kegelbaan!

Is het net die dag slecht weer? Geen probleem bij ons binnen kunnen de kinderen zich prima vermaken op onze indoor kegelbaan in Brabant. De kegelbaan bestaat uit 6 lanen waar per laan 8 mensen kunnen spelen.

Zeg nou eerlijk, dat klinkt toch als een leuk kinderfeestje Helmond?

Survivallen kinderfeestje  Skelteren kinderfeestje  Kinderfeestje organiseren

Kinderfeestje Helmond

De Vresselse Hut ligt midden in de provincie Noord-Brabant in het plaatsje Sint-Oedenrode. Vanaf Helmond bent u met 20 minuutjes bij ons, zo hoeft u niet ver te reizen om een leuk kinderfeestje  te vieren. Hebt u een uniek idee voor een kinderfeestje? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee. Een kinderfeestje op maat is altijd mogelijk.

Informeer nu naar de mogelijkheden.

Maak het kinderfeestje compleet

Na het bestormen van de survivalbaan, de vele ballen die gegooid worden op de kegelbaan of het vele buitenspelen bij de speeltuinen, kan je de kinderen ook lekker verwennen met een frietje, snack, glas ranja en eventueel een verkoelende verrassing. Wij maken het dankzij onze arrangementen mogelijk om het kinderfeestje helemaal compleet te maken. De arrangementen zijn al tegen een scherpe prijs bij te reserveren. De Vresselse Hut, de nummer één in het organiseren van gezellige en avontuurlijke kinderfeestjes!

kinderfeestje Helmond organiseren