De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Activiteit Gek op Holland

Ben jij gek op ons kleine kikkerlandje? Dan is de Gek op Holland Quiz helemaal iets voor jou. Afgeleid van het welbekende ‘Ik Hou van Holland’ van TV. Ga de strijd met elkaar aan in een activiteit vol oer-Hollandse gezelligheid. Met verschillende categorieën wordt jullie kennis over het mooie Holland getest. Denk jij het meeste te weten over ons kleine kikkerlandje?

Onder begeleiding van onze eigen goedgeklede Linda de Mol beleven jullie een unieke quizervaring. Met verschillende bekende rondes is er voor ieder een ronde waar hij/zij goed in is. Sfeer, gezelligheid en gekkigheid is gegarandeerd bij deze quiz. Perfect voor een bedrijfsuitje.

(Foto’s / Trailer)

Belangrijke informatie

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie

Jullie nemen het tegen elkaar op in teams van 5 á 6 personen. Onze Linda is ruim op tijd aanwezig om de boel een beetje gezellig te maken met vlaggetjes, kransjes en een groot scherm. Hierna kan het spektakel beginnen. Een interactieve quiz vol muziekfragmenten, filmpjes en natuurlijk het welbekende ‘Radje Draaien’. Sta je helemaal onderaan? Geen paniek. Voor je weet draai je 100 punten en sta je boven weer aan. Met veel gevarieerde vragen is deze quiz perfect voor alle leeftijden.

Deze quiz is perfect voor zowel grote als kleine groepen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zeggen ze ook weleens hè. Welk team heeft de meeste kennis en gaat naar huis met de welbekende trofee?

Tip

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Gek op Holland Quiz onder het genot van een hapje en een drankje bij De Vresselse Hut. Proost samen op een hilarische avond vol schitterende prijzen.

Liever een andere quiz of spelshow? Dan is Foute Bingoshow echt iets voor jullie!

Offerte aanvragen