De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Activiteit Foute Bingoshow

Zin in een gezellig bedrijfsuitje? Beleef bij ons een Bingo zoals je hem nog nooit hebt ervaren. Een Bingoshow met de meest originele, grappige en leuke opdrachten (ooit gehoord van een dansronde?).  In 6 verschillende Bingorondes gaan jullie strijden voor die schitterende prijzen. Maar pas op, want voor je het weet heb je een Foute Bingo… We weten allemaal wat dat betekent.

Onder begeleiding van onze enthousiaste Bingomasters gaan jullie de strijd met elkaar aan. In duo’s of alleen. Iedereen wil natuurlijk naar huis met een vette prijs. Met prijzen uit diverse prijsklassen adviseren wij om goed je best te doen. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

Foute bingo

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijke informatie

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 30 personen.
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk

Extra informatie

Onze Bingomasters zullen verschijnen in hun meest opvallende en leuke outfits bij jullie. Zij zullen vooraf de boel klaarzetten en aankleden. Daarna barst het spektakel los. Met verschillende opdrachten is deze Bingo een feest voor iedere leeftijd. Met veel gezang en dansmoves belooft dit een avond vol vermaak te worden. Wedden dat een Bingo wel cool, vet en hip kan zijn?

Stap met elkaar uit je comfortzone en ga een gezellige avond tegemoet. Ben je met een kleine of grote groep. Dat maakt voor ons niet uit. Klaar voor een avond waar nog lang over gesproken gaat worden?

Tip

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Foute Bingoshow onder het genot van een hapje en een drankje bij de Vresselse Hut. Proost samen op een hilarische avond vol schitterende prijzen.

Liever een andere quiz of spelshow? Dan is Quiz Show Deluxe echt iets voor jullie!

Offerte aanvragen