De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Activiteit Moordspel aan tafel

Moordspel aan tafel

Jullie zitten gezellig aan tafel en plots verschijnt er een mysterieuze koffer op tafel. rechercheur Wout Boefs heeft namelijk jullie hulp nodig. De burgermeester van het kleine dorpje Blüdhaven is op vreselijke wijze vermoord. Heel het dorp is in rep en roer, omdat de dader nog op vrije voeten loopt. Hier moet verandering in komen. Daarvoor heeft rechercheur Boefs jullie gevraagd. Kunnen jullie hem helpen?

De gegeven koffer zit vol aanwijzingen en bewijsmaterialen die te maken hebben met de moord. Met deze aanwijzingen probeert een getuige jullie de moordzaak te vertellen. In teams gaan jullie aan de slag met het bewijsmateriaal. Kunnen jullie de zaak oplossen door de moordenaar, het moordwapen en het motief te ontrafelen?

(Foto’s / Trailer)

Belangrijke informatie

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie

Het team van rechercheur Boefs komt bij jullie langs om de koffers af te leveren en begint met een korte introductie. In teams van 5 á 6 personen nemen jullie het tegen elkaar op. Jullie hebben 90 minuten de tijd om de bloedstollende moordzaak op te lossen. Het team dat als eerste de zaak op weer te lossen, ontvangt de trofee en mogen zich echte detectives noemen.

Een Moordspel in combinatie met een diner? Bespreek dan van te voren met ons wanneer je het spel wil spelen. Dit kan voor, na of zelfs tijdens het eten. Kruip in de huid van echte detectives en spoor de moordenaar op. Wout Boefs en het volk van het dorpje Blüdhaven hebben jullie hulp nodig!

Tip

Combineer het Moordspel aan tafel met een heerlijk diner bij De Vresselse Hut. Los de bloedstollende moordzaak op onder het genot van een hapje en een drankje. Is dat niet heerlijk!

Offerte aanvragen