De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Activiteit VR Teambuilding

VR teambuilding

Durf jij je te wagen in een andere wereld? Duik met je team in een spannende VR wereld en schakel bommen uit. Luister goed naar de aanwijzingen van je teamgenoten en weet de bommen te slim af te zijn. Concentratie, communicatie en samenwerking zijn van essentieel belang. Beleef een unieke combinatie van Virtual Reality en Teambuilding. Het team dat de meeste bommen weet uit te schakelen, wint een spectaculaire trofee. Ben jij klaar om een nieuwe wereld te ontdekken?

(Foto’s / Trailer)

Belangrijke informatie

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie

In teams van 4 á 5 personen gaan jullie aan de slag met de zenuwslopende tijdstikkende bommen. Een teamlid zet de VR bril op en de rest geeft de juiste instructies uit de gegeven boekjes. Nogmaals: dit vergt veel communicatie. Er zijn allerlei bommen op verschillende moeilijkheidsgraden. Voor iedereen te doen dus. De bommen duren elk maximaal 5 minuten, zo komt iedereen meerdere malen aan de beurt.

Virtual Reality is dé perfecte activiteit voor zowel kleine als grote groepen. Met vele VR brillen kan iedereen het avontuur beleven. Klaar om hilarische, zenuwslopende situaties te beleven? Duik dan nu in de wereld van Virtual Reality.

Tip

Combineer Virtual Teambuilding met een lunch, diner of borrel achteraf bij De Vresselse Hut. Hiermee kun je weer even wennen aan de normale wereld na deze te gekke VR Experience.

Toch liever een andere activiteit? Misschien is Escape the Mask iets voor jullie.

Offerte aanvragen