De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Activiteit Escape Box

Escape Box spel

Jullie zijn uitgedaagd door een eigenaardige man, genaamd The Mask, om een spelletje te spelen. Hij heeft voor jullie een mysterieuze koffer achtergelaten. Deze koffer is een tikkende tijdbom. Door optimale samenwerking en communicatie kunnen jullie deze bom binnen de tijd oplossen. Durven jullie het aan om deze spannende koffer te openen?

In de koffer zitten allerlei escape puzzels en raadsels. Door deze op te lossen kunnen jullie de tijdbom uitschakelen. Naast alle spanning is er een flinke portie humor aanwezig. Deze unieke Escape Box is perfect voor kleine én grote groepen. Door gebruik van meerdere Escape Boxen kan iedereen de uitdaging aangaan. Lukt het jullie om de tikkende tijdbom uit te schakelen?

(Foto’s / Trailer)

Belangrijke informatie

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk.

The Mask Escape Box

Extra informatie

In teams gaan jullie aan de slag om de bommen uit te schakelen. Deze teams bestaan uit ongeveer 5 personen. Elk team krijgt een eigen Escape Box. Onze Uitjesbazen zijn dan ook ruim op tijd aanwezig om dit klaar te zetten. Na een korte introductie krijgen jullie 90 minuten de tijd om The Mask uit te spelen. Kunnen jullie hem te slim af zijn?

Maar hoe gaan jullie dit doen? Samenwerking is het antwoord. Alleen door goed samen te werken en te communiceren kunnen jullie de Escape Box oplossen. Bereid je voor op dé ultieme teamactiviteit.

Tip
Combineer Escape the Mask met een lunch, diner of borrel bij De Vresselse Hut. Hiermee kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap na bespreken. Toch liever een andere Escape game? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Offerte aanvragen