De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Feestlocatie Eindhoven

Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren? Bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of reünie? Dan bent u wellicht op zoek naar een goede feestlocatie. De Vresselse Hut is een ontzettend gezellige feestlocatie Eindhoven. Op onze landelijke locatie is alles mogelijk voor een geslaagd feest.

Gezellige, landelijke feestlocatie

Een feest organiseren vraagt vaak om een hoop geregel. De Vresselse Hut biedt een landelijke feestlocatie Eindhoven waar we van diner tot late night snack uw gasten kunnen verzorgen. Heerlijke buffetten, hapjes en drank zijn ontzettend belangrijk tijdens een feest. Van onze overheerlijke catering zullen uw gasten geen genoeg kunnen krijgen.

Uw feest compleet verzorgd

Wij denken graag met u mee over de aankleding van de locatie, de beste entertainment en heerlijke catering voor uw feest. Bij De Vresselse Hut vindt u veel mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Naar wens verzorgen wij uw complete feest. Zo bent u verzekerd van een gezellig feest met uw vrienden en familie bij De Vresselse Hut.

Feestlocatie Eindhoven

Vier ook leuke kinderfeestjes Eindhoven

Bij De Vresselse Hut kunt u ook de leukste kinderfeestjes vieren. Hier kunnen kinderen zich uitleven tijdens het buiten spelen, skelteren of de spannende survival. Daarna kunnen ze een leuk uurtje kegelen gevolgd met een frietje. Deze super leuke activiteiten zorgen zeker voor een geslaagd kinderfeestje Brabant.

Een perfecte feestlocatie Eindhoven

De Vresselse Hut heeft al jaren ervaring met het organiseren van de meest gezellige feesten. Onze landelijke feestlocatie is zeer geliefd. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk feest. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!