De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Feestlocatie Eindhoven

Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren, bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of reünie? Dan bent u op zoek naar een goede feestlocatie. De Vresselse Hut is een ontzettend gezellige feestlocatie Eindhoven. Op onze landelijke locatie is alles mogelijk voor een geslaagd feest.

Gezellige, landelijke feestlocatie in Eindhoven

Een feest organiseren vraagt vaak om een hoop geregel. De Vresselse Hut biedt een landelijke feestlocatie Eindhoven waar we van diner tot late night snack uw gasten kunnen verzorgen. Heerlijke buffetten, hapjes en drank zijn ontzettend belangrijk tijdens een feest. Van onze overheerlijke catering zullen uw gasten geen genoeg kunnen krijgen.

Meer informatie over onze feestlocatie in Brabant

Compleet verzorgd feest in Eindhoven

Wij denken graag met u mee over de aankleding van de locatie, de beste entertainment en heerlijke catering voor uw feest. Bij De Vresselse Hut vindt u veel mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Naar wens verzorgen wij uw complete feest. Zo bent u verzekerd van een gezellig feest met uw vrienden en familie bij De Vresselse Hut. Dé leukste feestlocatie in Brabant!

Feestlocatie bij Eindhoven

Trouwlocatie regio Eindhoven

U gaat trouwen, een hele bijzondere dag voor jullie beiden waar alles samen komt. Alles moet op en top geregeld zijn, de locatie moet perfect zijn, en zo is er nog veel meer nodig voor de perfecte trouwlocatie. De Vresselse Hut heeft alles te bieden voor een onvergetelijke dag. 

We hebben meerdere zalen, afhankelijk van de hoeveelheid personen die u uitnodigt. Wij kunnen u helpen met alle facetten van de bruiloft: van Diner tot receptie en alles wat er tussen zit. Kortom, wij bieden een allround locatie voor uw bruiloft. Bekijk hier onze feestzalen in Eindhoven.

Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Samen maken we uw droom werkelijkheid.

Bekijk sfeerimpressie

Leuke kinderfeestjes bij Eindhoven

Bij De Vresselse Hut kunt u ook de leukste kinderfeestjes in vieren. Hier kunnen kinderen zich uitleven tijdens het buitenspelen, skelteren of de spannende survival. Daarna kunnen ze een leuk uurtje kegelen gevolgd met een frietje. Deze super leuke activiteiten zorgen zeker voor een geslaagd kinderfeestje Brabant.

Leuk kinderfeestje buiten

Een perfecte feestlocatie Eindhoven

De Vresselse Hut heeft al jaren ervaring met het organiseren van de meest gezellige feesten. Onze landelijke feestlocatie is zeer geliefd. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk feest. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer over onze feestzalen

Vergaderlocatie in Brabant

In Sint-Oedenrode, Brabant, vindt u De Vresselse Hut. Voor vergaderingen is dit één van de beste locaties. Deze veelzijdige ‘Hut’ beschikt over meerdere zalen voor een doeltreffende vergadering. Wij passen de vergaderruimte geheel naar uw eigen wens aan, zodat de vergaderruimte de sfeer heeft die bij uw organisatie past. 

Vergaderruimte per dagdeel af te huren

Onze vergaderzalen zijn in dagdelen af te huren. Daarnaast kunt u nog een beamer met scherm en een flipover met stiften huren. Eén van onze vergaderzalen voor 2 dagdelen huren? Een heerlijke lunch zit dan bij de prijs inbegrepen. Bekijk hier alle prijzen.

vergaderzaal reserveren

Het zalencentrum van Brabant

Kom naar het zalencentrum van Brabant en beleef een gezellige middag op een toplocatie. Bij De Vresselse Hut, een schitterende feestlocatie in Eindhoven, worden diverse activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Uw dag afsluiten met een gezellig feest? De diverse zalen waarover De Vresselse Hut beschikt zijn geschikt voor elk feest: personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en familiefeesten. Ontdek het zalencentrum van Brabant en vier uw feest op een bijzondere feestlocatie in Brabant.

Sfeervolle feestzaal

Feestlocatie Eindhoven? Ontdek De Vresselse Hut!

Feestzaal huren bij Eindhoven? Of u nu met 20 of 100 personen komt, dat maakt niet uit.

Een spetterend feest vraagt om een indrukwekkende en bijzondere locatie. Een plek die verrast. En laat De Vresselse Hut nu net zo een bijzondere locatie zijn! Bij De Vresselse Hut vindt u diverse feestzalen, geschikt voor groepen tot maximaal 110 personen. Ontdek het aanbod en vier uw feest bij De Vresselse Hut, een prachtige Feestlocatie Eindhoven.

Ontdek onze feestlocatie Eindhoven en beleef de leukste middagen/avonden bij De Vresselse Hut.