De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje Eindhoven

Op zoek naar een geweldig kinderfeestje in Eindhoven? De Vresselse Hut biedt de voordeligste en leukste kinderfeestjes! Met diverse activiteiten, van skelteren tot kegelen, en lekker eten voor de kinderen, is het feest compleet. Ontdek onze gezellige locatie en geniet van een onvergetelijke dag vol plezier!

Waar kan ik een leuk kinderfeestje organiseren in Eindhoven?

Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode kunt u een leuk kinderfeestje organiseren! Met diverse activiteiten en cateringopties bieden wij alles voor een onvergetelijke dag vol plezier voor kinderen van alle leeftijden.

Kinderfeestje EindhovenKinderfeestje Eindhoven?

Bij De Vresselse hut organiseert u de voordeligste en leukste kinderfeestjes!

De Vresselse Hut beschikt over alle ingrediënten voor een super tof kinderfeestje voor verschillende leeftijden. Met lekker weer kan het kinderfeestje buiten plaatsvinden, zo kan je genieten van het lekkere weer en alle leuke activiteiten! Kom samen skelteren, de survivalbaan trotseren of springen op de springkussens. Even bijkomen? Wij verzorgen tijdens de pauze frietjes en limonade (arrangement). om het feest helemaal af te maken.

Kinderfeestje voor jongens en meisjes

Voor alle jongens en meiden wordt het een super leuk kinderfeestje die zij niet snel zullen vergeten! Het kinderfeestje staat helemaal in het teken van de kinderen. Gezellig met elkaar spelen, hapje eten en weer verder. De leukste kinderfeestjes worden georganiseerd door De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode.


Bent u nog op zoek naar een leuke buitenlocatie voor een kinderfeestje Eindhoven? Kom dan naar De Vresselse Hut! Hier staat het kinderfeestje pas echt in het teken van gezelligheid: de kinderen beleven eindeloos veel speelplezier.

Kinderfeestje Eindhoven bij De Vresselse Hut?

Organiseer kinderfeestje in Eindhoven

Kegelen met kinderfeestje

Op zoek naar een locatie waar u binnen een kinderfeestje Eindhoven kan vieren? Ook dan zit u bij De Vresselse Hut goed. Kom gezellig kegelen op de kegelbaan, een leuke activiteit voor jong en oud! Ook dan sluiten we natuurlijk af met lekkere frietjes en limonade om het feest compleet te maken.

Omdat wij weten dat het soms een aardige klus kan zijn om zelf een kinderfeestje te organiseren nemen wij dat graag uit handen. Zodra u bij ons arriveert kunt u ontspannen en zorgen wij voor een onvergetelijk kinderfeestje. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten samen met de kinderen. Kom dus naar De Vresselse Hut voor een gezellig en onbezorgd kinderfeestje in Eindhoven en omgeving! Lees ook meer over een kinderfeestje vlakbij Helmond.

Kinderfeestje Eindhoven

De Vresselse Hut ligt in het Brabantse Sint-Oedenrode, ongeveer 20 minuten rijden vanaf Eindhoven. Lekker dichtbij dus en een ideale locatie voor een kinderfeestje! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of heeft u een vraag over de locatie en de activiteiten? Neem contact met ons op, wij denken graag met u om u een fantastisch kinderfeestje te bezorgen!

Trouwen

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over alle activiteiten, feestjes, feestzalen en de catering? Aarzel dan niet contact op te nemen, wij geven u graag aanvullende informatie.

De Vresselse Hut
Vresselseweg 33
5491 PA Sint-Oedenrode

Kinderfeestje Eindhoven boeken

Bij De Vresselse Hut, gelegen vlak bij de Brabantse stad Eindhoven, vindt u gegarandeerd een leuke kinderactiviteit waar plezier en avontuur vooropstaat. Leg een uitdagend survivalparcours af of gooi een strike op de kegelbaan. Ook verzorgen wij catering tijdens het kinderfeestje. Van lekkere drankjes tot aan complete barbecues en buffetten.

Veelgestelde vragen

Waar in Eindhoven zijn leuke kinderfeestjes te organiseren?
Bij De Vresselse Hut, een veelzijdige aanbieder in kinderfeestjes, kunt u uw dag helemaal zelf invullen zoals u die graag voor ogen hebt. Wij verzorgen het kinderfeestje en de catering, u en de kinderen beleven een gezellige dag op een toplocatie in Eindhoven. Kegelen of buitenspelen en afsluiten met een feestje, bij de Vresselse Hut is het mogelijk.

Hoeveel kost het om een kinderfeestje in Eindhoven te organiseren?
Dit ligt natuurlijk aan het aantal personen die deelnemen aan de activiteit en of u catering bij ons afneemt. Neem contact met ons op en krijg een inzicht hoeveel het u kost om een kinderfeestje in Eindhoven te organiseren.

Wat is de minimale leeftijd voor kinderfeestjes bij De Vresselse Hut?
De minimale leeftijd voor kinderfeestjes bij De Vresselse Hut is 6 jaar.