De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje Eindhoven

Op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje Eindhoven? Dan bent u bij De Vresselse Hut aan het juiste feestadres!

Kinderfeestje Eindhoven

Een buitenfeestje

Bij De Vresselse Hut hebben wij alle ingrediënten voor een super tof kinderfeestje voor verschillende leeftijden. Met lekker weer kan het hele feestje buiten plaatsvinden, zo kan je genieten van het lekkere weer en alle leuke activiteiten! Kom samen skelteren, de survivalbaan trotseren of springen op de springkussens. Even bijkomen? Wij verzorgen tijdens de pauze frietjes en limonade om het feest helemaal af te maken. Voor alle jongens en meiden wordt het een super leuk feestje die zij niet snel zullen vergeten! Bent u nog op zoek naar een leuke buitenlocatie voor een kinderfeestje Eindhoven? Kom dan naar De Vresselse Hut!

Kinderfeestje Eindhoven

Liever binnen?

Op zoek naar een locatie waar u binnen een kinderfeestje kan vieren? Ook dan zit u bij De Vresselse Hut goed. Kom gezellig kegelen op de kegelbaan, een leuke activiteit voor jong en oud! Ook dan sluiten we natuurlijk af met lekkere frietjes en limonade om het feest compleet te maken.

Omdat wij weten dat het soms een aardige klus kan zijn om zelf een kinderfeestje te organiseren nemen wij dat graag uit handen. Zodra u bij ons arriveert kunt u ontspannen en zorgen wij voor een onvergetelijk kinderfeestje. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten samen met de kinderen. Kom dus naar De Vresselse Hut voor een gezellig en onbezorgd kinderfeestje Eindhoven en omgeving! Lees ook meer over een kinderfeestje vlakbij Helmond.

Kinderfeestje Eindhoven

De Vresselse Hut ligt in het Brabantse Sint-Oedenrode, ongeveer 20 minuten rijden vanaf Eindhoven. Lekker dichtbij dus en een ideale locatie voor een kinderfeestje! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of heeft u een vraag over de locatie en de activiteiten? Neem contact met ons op, wij denken graag met u om u een fantastisch kinderfeestje Eindhoven te bezorgen!