De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Feestzaal Sint-Oedenrode

Feestzaal Sint-Oedenrode

 

 

 

 

 

 

Verjaardag, Jubileum, trouwdag of gewoon zomaar. Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal Sint-Oedenrode bent u bij De Vresselse Hut aan het juiste adres. Bij De Vresselse Hut hebben we verschillende mooie feestzalen voor elke gelegenheid.

Welke soorten feestzalen biedt De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode?

De Vresselse Hut biedt feestzalen voor verschillende groepsgroottes, waaronder de Tuinkamer voor kleine groepen tot 50 personen, het Voorhuys voor middelgrote partijen tot 110 personen, en het Achterhuys voor grote feesten tot 300 personen.

 

Feestzaal voor kleine groepen

De Tuinkamer is de kleinste feestzaal van De Vresselse Hut. Dit is een knusse ruimte met uitzicht op de tuin. Deze zaal is ca 60m² en biedt ruimte voor feesten tot 50 personen. Deze zaal leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een verjaardag of personeelsfeest. Tevens is het mogelijk om in deze zaal ook te geniet van een heerlijk diner, dit kan met groepen tot maximaal 30 personen.

Feestzaal Tuinkamer

Kleine / middelgrote partijen

Het Voorhuys is een zaal die uitermate geschikt is voor recepties, feestavonden en bedrijfsfeesten. Deze zaal is 130m² groot en biedt ruimte voor groepen tot 110 personen.
Ook is het mogelijk om in deze feestzaal Sint-Oedenrode te dineren met groepen tot 60 personen.

Feestzaal Voorhuys

Grote feesten en partijen

Onze sfeervolle feestzaal het Achterhuys is onze grootste feestzaal. Hier kunt u uw verjaardag, receptie of bedrijfsfeest vieren met groepen tot maar liefst 300 personen.
Daarnaast is het in deze zaal  mogelijk om gezamenlijk te dineren. Dit kan met groepen tot 150 personen. Deze zaal wordt veel gebruikt voor bruiloften en recepties.

Meer over onze feestzalen bij Eindhoven

Feestzaal Achterhuys

Feestzaal Sint-Oedenrode reserveren

Voor de bruiloft ceremonie hebben wij ook een bijzonder mooie locatie. Het is dan wel geen zaal maar dat maakt onze trouwtuin echter niet minder speciaal. In onze trouwtuin is ruimte voor 70 daggasten en bij mooi weer kan hier ook gedineerd worden met groepen tot 35 personen. Een prachtige trouwlocatie in Brabant!

Feestzaal Sint-Oedenrode reserveren? U bent altijd welkom in ons zalencentrum in Brabant.

Neem contact op