De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Trouwlocatie Brabant

Bent u voor één van de meest bijzondere dagen in uw leven op zoek naar een prachtige en unieke trouwlocatie in Brabant? De Vresselse Hut is dé trouwlocatie van Sint-Oedenrode en omgeving. Hier vindt u alle mogelijkheden en benodigdheden om deze bijzondere dag te vieren.

Tot in de puntjes verzorgd

Wanneer jullie in het huwelijksbootje gaan stappen, is de locatie ontzettend belangrijk. Onze landelijke trouwlocatie in Brabant is ideaal voor een sfeervolle dag. Bij De Vresselse Hut beleeft u van diner, receptie tot het feest een geweldige dag. Alles kan helemaal naar wens worden georganiseerd. Wij zorgen ervoor dat de dag tot in de puntjes naar wens wordt geregeld. U hoeft enkel de dag van uw leven te beleven op deze unieke trouwlocatie Brabant.

Een prachtige omgeving

De Vresselse Hut ligt in Sint-Oedenrode in de omgeving van het prachtige Vresselse Bos. Ideaal om schitterende trouwfoto’s te maken. Daarnaast ligt De Vresseslse Hut in de omgeving van één van de mooiste beekdalen van Nederland, het Dommeldal. U kunt ook de prachtige natuur van het Groene Woud ontdekken tijdens het maken van uw trouwfoto’s.

Trouwlocatie Brabant

Unieke trouwlocatie Brabant

Bij De Vresselse Hut nemen we alles uit handen en zorgen we dat alles naar wens wordt geregeld. Zowel de diner, receptie als het feest kunt u bij ons vieren. Deze bijzondere dag wordt geheel door ons verzorgd. De prachtige omgeving van De Vresselse Hut zorgt voor een schitterende trouwlocatie, zowel binnen als buiten. De landelijke uitstraling zorgt direct voor een intieme en gezellige sfeer. Daarnaast is onze feestzaal een sfeervolle en gezellige feestlocatie voor uw huwelijksfeest. Bij De Vresselse Hut beleeft u deze bijzondere dag op een onvergetelijke wijze.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze trouwlocatie in Brabant? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Om een goed beeld te krijgen van de locatie, kunt u hier een sfeerimpressie bekijken.