De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Trouwlocatie Brabant

Trouwen in Brabant? En bent u voor één van de meest bijzondere dagen in uw leven op zoek naar een prachtige en unieke trouwlocatie Brabant? De Vresselse Hut is dé trouwlocatie van Sint-Oedenrode en omgeving. Hier vindt u alle mogelijkheden en benodigdheden om deze bijzondere dag te vieren.

Wat is de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Zoekt u de mooiste trouwlocatie van Brabant? Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode heeft u die gevonden. Met een prachtige trouwtuin, sfeervolle feestzalen een gezellige, warme sfeer vindt u bij De Vresselse Hut ongetwijfeld de mooiste trouwlocatie.

Trouwfeest tot in de puntjes verzorgd

Wanneer jullie in het huwelijksbootje gaan stappen, is de locatie ontzettend belangrijk. Onze landelijke trouwlocatie Brabant is ideaal voor een sfeervolle dag. Bij De Vresselse Hut beleeft u van diner, receptie tot het feest een geweldige dag. Alles kan helemaal naar wens worden georganiseerd. Wij zorgen ervoor dat de dag tot in de puntjes naar wens wordt geregeld. U hoeft enkel de dag van uw leven te beleven op deze unieke trouwlocatie Brabant.

Meer over onze trouwlocatie in Brabant

Trouwlocatie Brabant

Unieke trouwlocatie Brabant

Bij De Vresselse Hut nemen we alles uit handen en zorgen we dat alles naar wens wordt geregeld. Zowel het diner als de receptie en het feest kunt u bij ons vieren. Deze bijzondere dag wordt geheel door ons verzorgd. De prachtige omgeving van De Vresselse Hut zorgt voor een schitterende trouwlocatie, zowel binnen als buiten. De landelijke uitstraling zorgt direct voor een intieme en gezellige sfeer. Daarnaast is onze feestzaal een sfeervolle en gezellige feestlocatie voor uw huwelijksfeest. Bij De Vresselse Hut beleeft u deze bijzondere dag op een onvergetelijke wijze.

De mooiste trouwfoto’s in het Vresselse bos

De Vresselse Hut ligt in Sint-Oedenrode in de omgeving van het prachtige Vresselse Bos. Ideaal om schitterende trouwfoto’s te maken. Daarnaast ligt De Vresseslse Hut in de omgeving van één van de mooiste beekdalen van Nederland, het Dommeldal. U kunt ook de prachtige natuur van het Groene Woud ontdekken tijdens het maken van uw trouwfoto’s.

Voor ieder trouwfeest een geschikte feestzaal

Bij De Vresselse Hut wordt uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Van een lekker diner tot een geweldig feest met héél veel gezelligheid. Uiteraard is een sfeervolle feestzaal met een gezellige ambiance nodig om dit mogelijk te maken. Bij ons heeft u dan ook de keuze uit diverse feestzalen met ieder een eigen karakter. Zo kunt u uw bruiloft helemaal naar wens invullen.

Feestzaal voor 550 personen bij De Vresselse Hut

De grootste (feest)zaal is geschikt voor maximaal 550 personen. Voor ieder trouwfeest een fijne feestzaal. Bij De Vresselse Hut wordt het mogelijk gemaakt. Alles voor een geweldig trouwfeest!

Onze feestzalen

Trouwen in de buitenlucht

Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode trouwt u in de buitenlucht en in stijl. De kleurrijke bloementuin met eikenhouten kapel is dé plek waar uw gedroomde trouwdag de gehele dag kan plaatsvinden. Van een prachtige openluchtceremonie tot aan een spetterend trouwfeest in de avond. De Vresselse Hut is een prachtige en unieke trouwlocatie waar uw droom werkelijkheid wordt.

Bruiloft vieren bij De Vresselse Hut

Alles wat u wenst op één locatie

Op onze mooie trouwlocatie Brabant kunt u uw gehele trouwdag laten plaatsvinden. Bij De Vresselse Hut start de huwelijksdag met een romantische ceremonie, waarna een toost, receptie of heerlijk diner plaatsvindt. Dit wordt geheel verzorgd door De Vresselse Hut. Uw huwelijksdag afsluiten met een sfeervol avondfeest? Voor ieder trouwfeest beschikken wij over een geschikte feestzaal. Feest vieren in een van onze feestzalen, dat is pas echt de kers op de taart van een mooie huwelijksdag!

> Route naar De Vresselse Hut

Sfeerimpressie van de trouwlocatie Brabant

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze trouwlocatie in Brabant? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Om een goed beeld te krijgen van de locatie kunt u hier een sfeerimpressie bekijken.

Neem contact met ons op

Wat is de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Zoekt u de mooiste trouwlocatie van Brabant? Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode heeft u die gevonden. Met een prachtige trouwtuin, sfeervolle feestzalen een gezellige, warme sfeer vindt u bij De Vresselse Hut ongetwijfeld de mooiste trouwlocatie.