De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Feestzaal Eindhoven

Heeft u iets te vieren en zoekt u nog een feestzaal Eindhoven? De Vresselse Hut is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen!

Feestzaal Eindhoven

Toplocatie in Brabant

In Sint-Oedenrode vindt u De Vresselse Hut, een mooie locatie in de regio van Eindhoven met verschillende feestzalen. Wij hebben voor feesten zoals trouwerijen, bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten de ideale zalen om uw feest compleet te maken. Met drie zalen en een prachtige trouwtuin is er voor elk feest een geschikte ruimte op onze feestlocatie Eindhoven.

Meer weten over onze toplocatie in Brabant

Sfeervolle feestzaal Eindhoven

Bij De Vresselse Hut vindt u zalen voor allerlei gelegenheden. Zo is er bijvoorbeeld een sfeervolle ruimte voor wat kleinere groepen, een trouwtuin om buiten te trouwen en een grotere zaal voor groepen tot 300 personen. Bent u nog op zoek naar een gezellige en mooie feestzaal in de omgeving van Eindhoven? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Voorhuys

Feestzaal Eindhoven

Het Voorhuys biedt ruimte aan ruim 110 personen, ook is het mogelijk om hier te dineren met een groep tot 60 personen.

Achterhuys

Feestzaal Eindhoven

Het Achterhuys is onze grootste zaal. Met een oppervlakte van 245m²  is het de perfecte zaal voor grote bruiloften, recepties of feesten tot wel 300 personen. Dineren is hier mogelijk met een groep van maximaal 150 personen.

Tuinkamer

Feestzaal Eindhoven

De tuinkamer is een wat intiemere zaal bijzonder geschikt voor ceremonies en recepties tot 80 personen. Ook is het mogelijk om hier te dineren met een groep van maximaal 30 personen.

Trouwtuin

Feestzaal Eindhoven

Gaat u trouwen? De trouwtuin biedt u de mogelijkheid om deze speciale dag buiten te vieren. De tuin is geschikt voor een ceremonie of receptie van 80 personen en een diner voor 30 personen.

Meer informatie

Feestzaal Eindhoven

Feest op maat

Heeft u eigen wensen voor uw bruiloft of bijvoorbeeld een kinderfeestje? Wij horen graag uw wensen en denken met u mee. Bij ons is er veel mogelijk, zo is er altijd wel een feestzaal Eindhoven die bij de gelegenheid past.

Wist u dat er ook leuke activiteiten zijn in De Vresselse Hut? Zo kunt u met het hele gezin komen kegelen op onze kegelbaan of kunt u met een kinderfeestje buiten komen survivallen of skelteren. Ook zijn er bij ons verschillende catering mogelijkheden. Maak uw feest compleet met een heerlijk buffet of maak gebruik van onze catering op een eigen locatie thuis of bij uw bedrijf.

Neem contact met ons op

De Vresselse Hut: ook voor andere doeleinden een toplocatie

De Vresselse Hut is niet alleen voor feestjes een toplocatie, maar ook voor kinderen is hier van alles te doen. Een kinderfeestje organiseren voor de kids bij de Vresselse Hut staat dan ook garant voor een middag boordevol leuke activiteiten en gezelligheid. De kids kunnen zich helemaal uitleven bij de buitenspeeltuinen en elkaar uitdagen voor een potje kegelen op de kegelbaan.

Naast het organiseren van een leuk middagje voor de kinderen, is het ook mogelijk om een van deze activiteiten te combineren met een lekker hapje en drankje. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Wij voorzien uw georganiseerd kinderfeestje graag van alle benodigdheden die u graag wenst. Een kinderfeestje op maat is bij de Vresselse Hut altijd mogelijk!