De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Feestzaal Eindhoven

Op zoek naar een feestzaal nabij Eindhoven? Heeft u iets te vieren en zoekt u nog een mooie feestzaal op klein afstand van Eindhoven? De Vresselse Hut is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen! Met prachtige feestzalen geschikt voor kleine tot grote groepen, een sfeervolle trouwtuin en uitgebreide cateringopties bieden wij alles voor een geslaagd feest. Ontdek onze zalen en reserveer vandaag nog!

Waar kan ik een feestzaal reserveren nabij Eindhoven?

Bij De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode kunt u verschillende feestzalen reserveren voor diverse evenementen. Met opties voor kleine en grote groepen, een sfeervolle trouwtuin en uitgebreide cateringmogelijkheden bieden wij alles voor een geslaagd feest.

Feestzaal Eindhoven reserveren

Zaaltje huren in Eindhoven?

In Sint-Oedenrode vindt u De Vresselse Hut, een mooie locatie in de regio van Eindhoven met verschillende feestzalen. Wij hebben voor feesten zoals trouwerijen, bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten de ideale zalen om uw feest compleet te maken. Met drie zalen en een prachtige trouwtuin is er voor elk feest, ceremonie of receptie een geschikte ruimte op onze Feestlocatie vlakbij Eindhoven. Onze feestruimtes bieden ruimte aan diverse groepsgroottes en zijn dé ideale locatie voor een onvergetelijk feest of geslaagde ceremonie. De feestzalen zijn tevens te gebruiken als dinerzaal. Alles voor een geslaagde avond!

De locatie zorgt voor een geweldig feest

Of u nu een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of verjaardagsfeest wilt organiseren, de locatie zet de toon voor de hele ervaring. De Vresselse Hut is zo een locatie. Met prachtige feestzalen, die voor groepen tot 300 personen zijn, vele mogelijkheden qua feesten en de gezellige sfeer, is De Vresselse Hut nummer één feestlocatie van Eindhoven. Net buiten Eindhoven, in het kleine dorpje Sint-Oedenrode, vindt u onze feestlocatie.

Benieuwd naar onze feestzalen bij Eindhoven?

Meer weten over onze evenementenlocatie in Brabant

Sfeervolle feestzaal bij Eindhoven

Bij De Vresselse Hut vindt u sfeervolle feestzalen voor allerlei gelegenheden. Zo is er bijvoorbeeld een sfeervolle ruimte voor wat kleinere groepen, een trouwtuin om buiten te trouwen en een grotere zaal voor groepen tot 300 personen. Wij kunnen ieder feest tot in de puntjes verzorgen met onze uitgebreide service en ruimtes die wij aanbieden. Ontdek onze grote feestruimtes in Sint-Oedenrode en vier uw feestje op een landelijke en geliefde locatie voor partijen en feesten. Goedkoop zaaltje huren Eindhoven? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Voorhuys: feestzaal voor 110 personen

Feestzaal Eindhoven

Het Voorhuys biedt ruimte aan ruim 110 personen, ook is het mogelijk om hier te dineren met een groep tot 60 personen.

Achterhuys: grootste zaal (300 personen)

Feestzaal Eindhoven

Het Achterhuys is onze grootste zaal. Met een oppervlakte van 245m²  is het de perfecte zaal voor grote bruiloften, recepties of feesten tot wel 300 personen. Dineren is hier mogelijk met een groep van maximaal 150 personen.

Tuinkamer: geschikt voor ceremonies en recepties

Feestzaal Eindhoven

De tuinkamer is een wat intiemere zaal bijzonder geschikt voor ceremonies en recepties tot 80 personen. Ook is het mogelijk om hier te dineren met een groep van maximaal 30 personen.

Trouwtuin: unieke buitenlocatie voor trouwerijen

Feestzaal Eindhoven

Gaat u trouwen? De trouwtuin biedt u de mogelijkheid om deze speciale dag buiten te vieren. De tuin is geschikt voor een ceremonie of receptie van 80 personen en een diner voor 30 personen.

Meer informatie

Feest op maat

Heeft u eigen wensen voor uw bruiloft of bijvoorbeeld het kinderfeestje? Wij horen graag uw wensen en denken met u mee. Bij ons is er veel mogelijk. Zo is er altijd wel een feestzaal Eindhoven die bij de gelegenheid past en is er een uitbreiding naar luxe altijd mogelijk. Hierbij kunt u denken aan aan feest met een culinair diner.

Activiteiten voor familiedag

Wist u dat er ook leuke activiteiten zijn bij De Vresselse Hut? Zo kunt u met het hele gezin komen kegelen op onze kegelbaan of kunt u met een kinderfeestje buiten survivallen of skelteren. Ook zijn er bij ons verschillende catering mogelijkheden. Maak uw feest compleet met een heerlijk buffet of maak gebruik van onze catering op een eigen locatie thuis of bij uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Zaalverhuur Eindhoven: De Vresselse Hut heeft alles

Op zoek naar een Feestlocatie bij Eindhoven? Bij De Vresselse Hut vindt u een veelzijdig aanbod aan sfeervolle feestzalen die geschikt zijn voor elk feest! Van een klein feest tot aan een groot feest, bij De Vresselse Hut vindt u ongetwijfeld een zaal die al uw wensen beantwoordt. Heeft u bepaalde wensen met betrekking tot de catering? Overleg dit dan zeker met feestlocatie De Vresselse Hut. Wij kunnen u goed advies geven als het gaat om catering.

Prachtige feestlocatie bij Eindhoven met meer dan 3 zalen

In Eindhoven een feestje organiseren en daarom een goedkoop zaaltje huren? Ontdek onze Evenementenlocatie Eindhoven  en laat uw feest plaatsvinden in één van de grote feestzalen van De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode.

De Vresselse Hut: ook voor andere doeleinden een toplocatie

De Vresselse Hut is niet alleen voor feestjes een toplocatie, maar ook voor kinderen is hier van alles te doen. Een kinderfeestje organiseren voor de kids bij de Vresselse Hut staat dan ook garant voor een middag boordevol leuke activiteiten en gezelligheid. De kids kunnen zich helemaal uitleven in de buitenspeeltuinen en elkaar uitdagen voor een potje kegelen op de kegelbaan.

Naast het organiseren van een leuk middagje voor de kinderen, is het ook mogelijk om een van deze activiteiten te combineren met een lekker hapje en drankje. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Wij voorzien uw georganiseerd kinderfeestje graag van alle benodigdheden die u graag wenst. Een kinderfeestje op maat is bij de Vresselse Hut altijd mogelijk!