De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Catering Helmond

Bent u op zoek naar een goede catering Helmond? Dan bent u bij De Vresselse Hut aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten catering aan en komen deze bij u thuis of op het werk bezorgen.

Catering helmond

De Vresselse Hut voor uw catering Helmond.

Gezellig met een groep vrienden of familie thuis genieten van  onze heerlijke gerechten? Geen probleem, wij denken graag met u mee.
De Vresselse Hut verzorgt uw Feest tot in de puntjes en van A tot Z. Wij verzorgen zowel bedrijfs – als thuis catering Helmond en wij zorgen altijd dat het u aan niets ontbreekt.
Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of andere bijzonder gelegenheid, Bij De Vresselse Hut kan het allemaal.

Meer informatie

Catering Helmond, Lekker eten en drinken.

Het belangrijkste bij een catering Helmond is natuurlijk het eten en drinken. Wanneer wij bij u de catering mogen verzorgen zullen wij er dan ook zorg voor dragen dat dit beide ruim voldoende aanwezig is. U kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten catering,  van hapjes tot compleet buffet en van barbecue tot koffietafel, het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie. Lees ook meer over catering Eindhoven!

Meer informatie

Catering Helmond in het kort.

  • Catering bij u thuis of op het werk.
  • Compleet verzorgd.
  • Vanaf 15 personen.
  • Geen bezorgkosten binnen 5km (daarbuiten €0,40 p/km)
  • Lekker hapjes.
  • Compleet uitgebreid buffet.
  • Bij mooi weer Barbecueën mogelijk.
  • Gezellig riante koffietafel.

Kom ook lekker bij ons eten

Naast een catering Helmond kunt u ook heerlijk bij ons op locatie eten. De Vresselse Hut is uitstekend geschikt om een heerlijke lunch te nuttigen. Ons gezellige terras in Brabant biedt een heerlijk plekje om van een lunch te genieten. Neem een lekker kopje koffie, een gebakje, een heerlijk broodje of wat u dan ook wilt. Bekijk onze lunchkaart en kom gezellig langs.

Take Away

Helaas kan er vanwege de huidige coronamaatregelen niet meer bij ons geluncht worden. Wij vinden dit erg jammer, maar ook wij houden ons te allen tijde aan de huidige coronamaatregelen.

U kunt daarom nu, totdat wij weer open mogen, diverse drankjes, salades, broodjes en gerechtjes van onze lunchkaart bestellen voor afhaal.

Wij zijn geopend vanaf zaterdag 11:00 uur en zondag vanaf 10:00 uur voor onze Take Away!

Meer informatie

Heeft u iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Een bruiloft, bedrijfsfeest, een kinderfeestje of iets anders? Ook dan zit u bij ons aan het juiste adres. Voor elk feestje kunt u bij ons terecht. Kiest u er bijvoorbeeld voor uw bruiloft bij ons te organiseren? Dan helpen wij u met elk aspect van dit feest. Het moet een onvergetelijke dag worden, en wij gaan er met zijn allen voor zorgen dat dit ook gebeurt.

Meer informatie