De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje vlakbij Helmond

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes op een te gekke locatie? Bij De Vresselse Hut vlakbij Helmond is van alles te doen voor kinderfeestjes van alle leeftijden. Bij ons hebben de kids zonder twijfel de dag van hun leven!

Survivalbaan bestormen

Op het terrein van De Vresselse Hut staat een supergave survivalbaan. Hier kunnen de kinderen al hun energie kwijt met klimmen, klauteren, rennen en springen. De survivalbaan is geschikt voor kinderen van bijna alle leeftijden en er is constant iemand in de buurt om alles in goede banen te leiden. Als de kinderen moe en voldaan de survivalbaan verlaten kunnen ze lekker naar binnen komen voor een frietje en wat drinken als afsluiter.

Kinderfeestje vlakbij Helmond

Klimmen, klauteren en springen!

Voor sommige kinderen is de stoere survivalbaan net iets té stoer. Maar ook deze kinderen hoeven zich niet te vervelen op hun kinderfeestje. Op ons terrein hebben we namelijk ook een te gekke skelterbaan, klimwand en springkussens. Daarnaast hebben we binnen een oer-Hollandse kegelbaan dus als het regent valt het kinderfeestje niet in het water.

Oer-Hollands kegelen

De kegelbaan is dan ook een populaire activiteit op kinderfeestjes. Na het kegelen op onze kegelbaan in Brabant kunnen kinderen lekker genieten van een frietje en een ijsje. Het kinderfeestje is dan helemaal compleet.

Kortom: Bij De Vresselse Hut is voor een ieder wat wils!

Kinderfeestje vlakbij Helmond

De Vresselse Hut is gunstig gelegen in Sint-Oedenrode. Hierdoor is De Vresselse Hut de ideale locatie voor een kinderfeest vlakbij Helmond, Eindhoven of Oirschot. Ons terrein ligt in een prachtige groene omgeving waar de kinderen de ruimte hebben om te rennen en te ravotten.

Geef uw kind ook een onvergetelijke verjaardag met een kinderfeestje bij De Vresselse Hut vlakbij Helmond. Neem contact met ons op voor meer informatie of een kinderfeestje op maat.

Ja, ik wil ook een Kinderfeestje vlakbij Helmond!