De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Kinderfeestje vlakbij Helmond

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes op een te gekke locatie? Bij De Vresselse Hut vlak bij Helmond is van alles te doen voor kinderfeestjes van alle leeftijden. Bij ons hebben de kids zonder twijfel de dag van hun leven!

Survivalbaan bestormen

Op het terrein van De Vresselse Hut staat een supergave survivalbaan. Hier kunnen de kinderen al hun energie kwijt met klimmen, klauteren, rennen en springen. De survivalbaan is geschikt voor kinderen van bijna alle leeftijden en er is constant iemand in de buurt om alles in goede banen te leiden. Als de kinderen moe en voldaan de survivalbaan verlaten kunnen ze lekker naar binnen komen voor een frietje en wat drinken als afsluiter.

Kinderfeestje vlakbij Helmond

Klimmen, klauteren en springen…

Voor sommige kinderen is onze stoere survivalbaan net iets té stoer. Maar ook deze kinderen hoeven zich niet te vervelen op hun kinderfeestje. Op ons terrein hebben we namelijk ook een te gekke skelterbaan, klimwand en springkussens. Daarnaast hebben we binnen een oer-Hollandse kegelbaan dus als het regent valt het kinderfeestje niet in het water.

Oer-Hollands kegelen

De kegelbaan is dan ook een populaire activiteit op kinderfeestjes. Na het kegelen op onze kegelbaan in Brabant kunnen kinderen lekker genieten van een frietje en een ijsje. Het kinderfeestje is dan helemaal compleet.

Kortom: Bij De Vresselse Hut is voor een ieder wat wils!

Kinderfeestje vlak bij Helmond

De Vresselse Hut is gunstig gelegen in Sint-Oedenrode. Hierdoor is De Vresselse Hut de ideale locatie voor een kinderfeest vlak bij Helmond, Eindhoven of Oirschot. Ons terrein ligt in een prachtige groene omgeving waar de kinderen de ruimte hebben om te rennen en te ravotten.

Geef uw kind ook een onvergetelijke verjaardag met een kinderfeestje bij De Vresselse Hut vlak bij Helmond. Neem contact met ons op voor meer informatie of een kinderfeestje op maat.

Maak het kinderfeestje compleet

Na het bestormen van de survivalbaan, de vele ballen die gegooid worden op de kegelbaan of het vele buitenspelen bij de speeltuinen, kan je de kinderen ook lekker verwennen met een frietje, snack, glas ranja en eventueel een verkoelende verrassing. Wij maken het dankzij onze arrangementen mogelijk om het kinderfeestje helemaal compleet te maken. De arrangementen zijn al tegen een scherpe prijs bij te reserveren. De Vresselse Hut, de nummer één in het organiseren van gezellige en avontuurlijke kinderfeestjes!

Maak het kinderfeestje compleet

Ook geschikt voor andere gelegenheden

De Vresselse Hut is niet enkel geschikt voor een kinderfeestje vlak bij Helmond. Ook als u een andere gelegenheid heeft kunt u bij ons uw feest organiseren. Gaat u bijvoorbeeld trouwen en bent u op zoek naar uw droomlocatie? Dan is De Vresselse Hut misschien wel wat u zoekt. Wij denken van A tot Z met u mee om een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij gaan ons uiterste best doen om al uw wensen werkelijkheid te maken. Het is ten slotte maar één keer de mooiste dag van uw leven.

Catering op locatie

Ook als u catering bij Helmond zoekt kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen een heerlijke catering, gewoon bij u thuis of op een andere locatie. Wat houdt onze catering in? Wij verzorgen vanaf 15 personen een heerlijk buffet op locatie. Bij mooi weer kunt u er voor kiezen om lekker te barbecueën. Ook kunt u hierbij een heerlijke, goedgevulde koffietafel krijgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen wensen te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Ja, ik wil ook een Kinderfeestje vlak bij Helmond!