De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

0499 – 472 870     info@devresselsehut.nl     Facebook

Groepsactiviteiten Brabant

Groepsactiviteiten in Brabant

Leuke en originele groepsactiviteiten in Brabant

Met een grote groep een activiteit ondernemen in Brabant? Passend binnen het budget, geschikt voor een grote groep én op een mooie locatie; De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode biedt het! Wij denken graag met u mee om er een gezellige activiteitenmiddag van te maken. Ontdek onze groepsactiviteiten in Brabant en beleef op een interactieve manier een leuke middag met familie, vrienden of collega’s.

Welke groepsactiviteiten worden aangeboden bij De Vresselse Hut in Brabant?

Bij De Vresselse Hut in Brabant worden diverse groepsactiviteiten aangeboden, waaronder escape rooms, VR-teambuilding, foute bingoshows en meer.

Bekijk alle groepsactiviteiten

Welke groepsactiviteit in Brabant willen jullie doen?

Voor een familiedag, vrijgezellenfeest, activiteit met vrienden hebben we zowel binnen als buiten de gaafste groepsactiviteiten. Van een zenuwslopend Moordspel aan Tafel tot een VR teambuilding spel. De leukste groepsactiviteiten en groepsuitjes in Brabant vindt u bij De Vresselse Hut.

De groepsuitjes zijn in spelvorm, zodat jullie op een interactieve manier kennismaken met onze groepsactiviteiten.

Dit zijn onze groepsactiviteiten in Brabant:

– Escape Box: Stap in de wereld van puzzels, raadsels en mysteries terwijl je samenwerkt om te ontsnappen uit onze Escape Box. Durven jullie de uitdaging aan?
– VR Teambuilding: Ervaar de nieuwste technologie met onze VR-teambuildingactiviteit. Werk samen met je team om uitdagende virtuele scenario’s te voltooien en versterk jullie band.
– Foute Bingoshow: Een hilarische twist aan het traditionele bingospel! Bereidt u voor op een avond vol lachen, gekkigheid en natuurlijk prijzen tijdens onze Foute Bingoshow.
– Moordspel aan tafel: Word detective voor een dag en los een mysterieuze moord op terwijl je geniet van een heerlijk diner met vrienden, familie of collega’s.
– Gek op Holland: Test jullie kennis over Nederland tijdens deze interactieve quiz boordevol leuke vragen en opdrachten.

Alle activiteiten zijn vanaf 15 personen (Foute bingoshow vanaf 30 personen) en duren 2 uur. Vanaf € 29,50 p.p.

Offerte aanvragen

Reviews en ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere groepen die bij ons hebben deelgenomen? Bekijk onze reviews en ontdek waarom De Vresselse Hut dé bestemming is voor groepsactiviteiten in Brabant. We zijn trots op de positieve feedback van onze gasten en streven er altijd naar om een buitengewone ervaring te bieden aan iedereen die ons bezoekt.

Ook kinderfeestjes

Ook voor kinderen bieden wij diverse leuke en spannende activiteiten aan. Vier het verjaardagsfeestje van uw kind bij De Vresselse Hut en bezorg ze een dag vol avontuur en plezier.